Logistieke processen volledig onder controle

Precies. Wij maken het.

Ontzorgen van A tot Z en een uiterst strak georganiseerde planning. Daar staat Metalnet om bekend. Uw vraag is altijd het vertrekpunt van ons team van ervaren medewerkers en partners. Samen komen we tot mooie eindproducten.

ERP systeem en capaciteitsplanning

  • Vanuit het ERP-systeem houdt Metalnet alle logistieke processen volledig onder controle.
  • Met behulp van een gedegen capaciteitsplanning is Metalnet te allen tijde in staat om een belofte te maken die gerealiseerd kan worden.
  • CAD/CAM-softwarepakket om extern te kunnen programmeren.
  • We weten altijd in welke fase uw product zich bevindt: op de machine, in de nabehandeling of wellicht al in de auto onderweg naar uw afleveradres. Deze gegevens kunnen we als u dat wenst onmiddellijk en op ieder moment met u delen.

Logistieke processen

  • Metalnet heeft alle logistieke processen volledig onder controle. Dit zorgt voor een hoge leverbetrouwbaarheid. Veel van de bewerkingsmachines zijn voorzien van automatische belading en uitsortering die onbemande productie mogelijk maken. Hierdoor kunnen we 24/7 produceren en korte levertijden garanderen.
  • Metalnet beschikt over een eigen transportservice om de producten tussen toeleveranciers en klanten te vervoeren. Onze eigen chauffeurs weten hoe belangrijk en kostbaar de producten zijn en houden daar tijdens het vervoer dus rekening mee. Ook op dat gebied onderscheiden we ons door het leveren van een extra stukje service.

Wilt u advies om te komen tot de beste oplossing voor uw project?

Laat uw contactgegevens achter dan nemen wij contact met u op, of bel +31 (0)40 207 55 56.