Metalnet. Precies. Wij maken het.

Precies. Wij maken het.

Metalnet is sinds 2003 een op hoog niveau opererende toeleverancier van verspanende bewerkingen zoals CNC-frezen en -draaien. In september 2019 heeft Metalnet de activiteiten van branche- en plaatsgenoot Machinefabriek Verhees overgenomen. Met de overname van dit professionele verspaningsbedrijf heeft Metalnet haar positie in de branche verder uitgebreid. De activiteiten van Machinefabriek Verhees worden nu onder de naam Metalnet Verspaning voortgezet. De oorspronkelijke activiteiten van Metalnet zijn sindsdien ondergebracht in Precision Components. Met deze twee divisies, Metalnet Precision Components voor hoognauwkeurige precisiecomponenten en Metalnet Verspaning voor kostenefficiënte fijnmechanische onderdelen, zijn we in staat om klantgerichte totaaloplossingen te produceren voor de meest uiteenlopende industriële sectoren. Vakmanschap, twee technisch hoogwaardige machineparken en een uiterst strak georganiseerde planning, zijn de kernwaarden van Metalnet. Hiermee gaan we elke uitdaging in ons vakgebied aan, waarbij we streven naar een hoge kwaliteit, korte levertijden en een hoge leverbetrouwbaarheid. We denken en groeien graag met onze klanten mee en blijven optimaliseren door continu te investeren in onze medewerkers, het moderne machinepark, automatisering en procesoptimalisatie.

Alles wat we doen doen we vanuit onze kernwaarden

Wij gaan met ons team en met ons netwerk elke uitdaging aan om onze klanten de best passende oplossing te bieden. We denken met u mee en bieden ‘maatwerk’.

U mag erop vertrouwen dat we de optimale oplossing vinden voor uw vraag, hoe complex die ook is.

Vermenigvuldigen door te delen. Door samen te werken, kennis te delen en met elkaar mee te denken helpen we elkaar om te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Betrek ons bij uw interne processen en we komen samen tot de beste oplossing.

Ons gedreven team van medewerkers en partners werkt dagelijks met plezier en enthousiasme aan mooie producten en uitdagende vraagstukken. We gaan er samen voor en lossen het op.

Onze klanten en partners kennen ons en durven blindelings op ons te vertrouwen. Daar zijn we trots op.

We doen wat we zeggen, daar kunt u op vertrouwen, want afspraak is afspraak bij Metalnet. Dat blijkt uit onze hoge leverbetrouwbaarheid en lange klant- en partnerrelaties. Wij zijn nuchter en eerlijk.

We weten uit ervaring wat er allemaal mogelijk is en we laten het ook weten als iets niet kan.

We zetten op een gestructureerde en efficiënte manier onze mensen, middelen en ons netwerk in. Zo zijn wij in staat onze klanten volledig te ontzorgen, een goede prijs-kwaliteit te bieden en in te springen op steeds hogere (kwaliteits)eisen en noodzakelijke vernieuwingen.

Ontstaan vanuit een drive

Een drive om het anders en beter te doen in de metaalbranche. Wij geloven dat delen een voorwaarde is om uiteindelijk te kunnen vermenigvuldigen. Samen hebben we meer kennis, betere oplossingen, meer energie, meer plezier en maken we meer groei mogelijk. Samen kunnen we elke uitdaging aan. Vanuit dit geloof en de verbinding met ons team, onze trouwe partners en ú als klant hebben wij onze processen optimaal ingericht. Zo kunnen wij steeds flexibel inspelen op de continu veranderende markt en de uitdagingen waar u als klant steeds weer voor staat.

Precies. Samen met onze partners maken wij het.

Wij zetten elke schakel in het productieproces van onderdelen en halffabricaten op de best mogelijke manier in. Dat betekent dat we niet alles zelf doen, maar ook inkopen bij onze gespecialiseerde en betrouwbare partners. Zij zijn het verlengstuk van Metalnet. Door onze jarenlange samenwerking durven wij er blind op te vertrouwen dat zij de perfecte kwaliteit en afwerking bieden waar wij voor u naar op zoek zijn. Zo kunnen wij ons nog beter focussen op onze kracht en bieden we samen de beste oplossing voor uw specifieke vraag.

MVO – Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Energiebesparing, het verduurzamen van operationele processen, recycling en daarmee het beperken van onze afvalstromen, heeft onze voortdurende aandacht. Onze locatie Precision Components is al van het gas af. De airco’s waarmee we hier koelen, zorgen ook voor de verwarming. We werken steeds meer digitaal (papierloos). Om minder en schoner afval te produceren, centrifugeren we onze spanen; zo winnen we de koelsmeermiddelen terug voor hergebruik en voeren we de spanen beter af.

We zetten op een gestructureerde en efficiënte manier onze mensen, middelen en ons netwerk in. Zo zijn wij in staat onze klanten volledig te ontzorgen.

Wilt u advies om te komen tot de beste oplossing voor uw project?

Laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op, of bel +31 (0)40 207 55 56.