Precies voor uw branche!

Precies. Wij maken het.

Binnen Metalnet produceren we de mooiste producten voor uiteenlopende markten. Op deze pagina treft u een aantal markten waarin Metalnet actief is.

Hightech industrie voor o.a. semicon, luchtvaart & optica

Met Metalnet Precision Components bedienen we klanten in de hightech industrie, waaronder de optica-, semicon- en luchtvaartindustrie. Dankzij ons hoognauwkeurige machinepark en de mogelijkheid om Grade 2 te reinigen, kunnen we deze veeleisende industrieën optimaal bedienen.

Verpakkingsindustrie

De eisen binnen de verpakkingsindustrie nemen snel toe nu trends zoals duurzaamheid, kostenefficiëntie en een groeiende productvariëteit de verpakkingswereld hervormen. Deze trends zijn een belangrijke trigger voor de vraag naar efficiëntere en flexibele processen en technologieën. De Metalnet divisies Verspaning en Precision Components hebben alle expertise in huis om klanten in de verpakkingsindustrie optimaal te bedienen met kwalitatieve, fijnmechanische onderdelen én precisiecomponenten voor hun machines en systemen.

Voedingsmiddelenindustrie

Ook voor de voedingsmiddelenindustrie komen beide divisies van Metalnet goed tot hun recht. Dankzij de combinatie van hoognauwkeurig en hoogproductief verspanen, kunnen we een compleet pakket leveren. Zo kunnen we als totaalaanbieder onze klanten, die machines en systemen ontwikkelen voor het op industriële schaal verwerken van grondstoffen tot voedingsmiddelen, optimaal bedienen.

Automotive

Net als de hightech industrie is de automotive een veeleisende industrie met componenten die moeten voldoen aan zeer kleine maat- en oppervlaktetoleranties. Metalnet Precision Components weet als geen ander hoe belangrijk deze eisen zijn. Ons high-end machinepark en onze bekwame vakmensen kunnen de meest complexe en nauwkeurige componenten vervaardigen.

Conveyor solutions

Efficiënte conveyor systemen kunnen de Total Cost of Ownership drastisch verlagen. Om systemen zoals transportbanden efficiënter te maken, wordt er op het gebied van nauwkeurigheid en duurzaamheid steeds meer gevraagd van de verschillende onderdelen. Metalnet Precision Components helpt klanten in deze markt met hun uitdagende vraagstukken.

Machinebouw voor o.a. de bouw- en landbouwsector

De machinebouw die zich richt op o.a. de bouw- en landbouwsector, gebruikt veel fijnmechanische onderdelen in zijn machines. Metalnet Verspaning heeft veel ervaring in deze branche en kan dankzij een hoge automatiseringsgraad kleine en grote series tegen scherpe prijzen produceren.

Toebehoren voor las- en constructiewerk

Metalnet Verspaning is voor de productie van toebehoren voor las- en constructiewerk de juiste partner. Deze toebehoren kunnen we zowel in kleine als grote series tegen concurrerende prijzen aanbieden.

Wilt u advies om te komen tot de beste oplossing voor uw project?

Laat uw contactgegevens achter dan nemen wij contact met u op, of bel +31 (0)40 207 55 56.